• 72岁老太泥石流中救孕妇 称只要还有一口气就救 2019-03-13
  • 伍兹莱德杯惨变服务生 队员:能帮忙带个三明治吗? 2019-03-13
  • 万达集团洽购好莱坞颁奖典礼电视制作公司 2019-03-13
  • 广电总局规范购播电视剧:不得以演员为议价标准 2019-03-13
  • 国家杯冠军赛大战来袭 全球马术高手齐聚巴塞罗那 2019-03-13
  • 中超-高拉特罚丢点球多人受伤 恒大客场0-0上港 2019-03-13
  • 死敌到队友!帕楚利亚熊抱韦斯特:我俩都是硬汉 2019-03-13
  • 国家大剧院《简爱》回归 袁泉真挚告白.图 2019-03-13
  • 安徽主编与女子不正当性关系致其死亡 官方回应 2019-03-08
  • 美逾千人遭铅污染 住宅区土壤铅超标被瞒数十年 2019-03-08
  • 进球动图-拉蒙助程谋义锦上添花 绿城完胜苏宁 2019-03-08
  • 国土资源部:我国首套三维立体土地利用图出版 2019-03-08
  • 从北大保安到共享单车倒下第一人:我偏要赌 2019-03-08
  • 法国举行国庆阅兵 特朗普为唯一受邀外国领导人 2019-03-08
  • 迈尔斯-泰勒献声动画片《方舟与土豚》 2019-03-08
  • 培训 网校 报名入口
    您现在的位置:赌博评级 > 备考资料 > 专升本试题 > 2018年成考专升本英语试题--词汇与语法

    现金赌博平台:2018年成考专升本英语试题--词汇与语法

    赌博评级 www.oldlazy.com 更新时间:2018-03-25 13:39:50 来自:广州成考网 广州成考网:赌博评级

    导读:2018年成考专升本英语试题--词汇与语法。
    成考专升本英语词汇与语法

      2018年成人高考招生正在进行时,请广大成考生做好备好工作,以下是关于2018年成人高考专升本英语科目的试题--词汇与语法知识。

      1、 Allen _______ any good job since he came to New York City two years ago.

      A. hasn’t found  B. didn’t find

      C. doesn’t find  D. hadn’t found

      2、This village ______ to be the place in which Ernest Hemingway, one of the greatest American writers, wrote this story.

      A. is believing  B. is believed

      C. believes  D. believe

      3、It’s reported that by the end of last month the sale of the company ______ by 10%.

      A. has risen  B. had been rising

      C. had risen  D. has been rising

      4、 _______ at his paper over the weekend, Neil didn’t finish it.

      A. As he worked hard

      B. Hard as he worked

      C. How he worked hard

      D. How hard he worked

      5、That was _______ matter that I had no choice but to talk it over with my parents.

      A. a such serious  B. a so serious

      C. such serious a   D. so serious a

      6、 The word is new to us. You’d better ______ in the dictionary.

      A. look at it  B. look for it

      C. look it up  D. look it out

      7、 This disease is second only _______ heart attack as a cause of death all over the world.

      A. to  B. of

      C. with  D. from

      8、As soon as she _______ open the letter, Mrs. White will find out what has happened to her husband.

      A. tears  B. is tearing

      C. will tear  D. has torn

      9、To reduce weight, plastic has taken _______ of iron and steel in making boats.

      A. its place  B. place

      C. the place  D. a place

      10、These three English novels are for you. The rest _______ for the other students in your class.

      A. were  B. is

      C. are  D. was

      11、You _______ have seen Jane in her office last Friday; she’s been out of town for two weeks.

      A. couldn’t  B. mustn’t

      C. wouldn’t  D. shouldn’t

      12、Henry never said that he was good at maths, _______ he?

      A. was  B. did

      C. didn’t  D. wasn’t

      13、The snow was so deep that the climbers could not ________ to the camp.

      A. get over  B. get along

      C. get through  D. get around

      14、 My friend and I would like to go to the concert, but ________ of us has got a ticket.

      A. both  B. none

      C. neither  D. all

      15、The boys spent the whole morning _______ possible answers to the question.

      A. discuss  B. and discussing

      C. discussing  D. and discussed

      参考答案:

      1、C 2、B 3、C 4、B 5、D

      6、C 7、A 8、A 9、C 10、C

      11、A 12、B 13、C 14、B 15、C

    将文章分享到:
    ?
    ?
    赌博评级|关于我们|网站地图|历史版本|投诉建议|联系我们|友情链接|网站导读|帮助中心|

    Copyright ? 2006-2019 广州成考网 版权所有 粤ICP备09118957号-5 全国免费咨询电话:400 166 9192
    广州市天河区五山路华南理工大学国家科技园金华园区3楼320-325室
    公司简介:广州市零零柒网络科技有限公司,是华南地区专业的国家职业资格证考试,
    成考,远程,自考,电大类培训代理招生报名网站 此网站信息最终解释权属于广州市零零柒网络科技有限公司
    2018广州成人高考交流

    网上报警