• 72岁老太泥石流中救孕妇 称只要还有一口气就救 2019-03-13
  • 伍兹莱德杯惨变服务生 队员:能帮忙带个三明治吗? 2019-03-13
  • 万达集团洽购好莱坞颁奖典礼电视制作公司 2019-03-13
  • 广电总局规范购播电视剧:不得以演员为议价标准 2019-03-13
  • 国家杯冠军赛大战来袭 全球马术高手齐聚巴塞罗那 2019-03-13
  • 中超-高拉特罚丢点球多人受伤 恒大客场0-0上港 2019-03-13
  • 死敌到队友!帕楚利亚熊抱韦斯特:我俩都是硬汉 2019-03-13
  • 国家大剧院《简爱》回归 袁泉真挚告白.图 2019-03-13
  • 安徽主编与女子不正当性关系致其死亡 官方回应 2019-03-08
  • 美逾千人遭铅污染 住宅区土壤铅超标被瞒数十年 2019-03-08
  • 进球动图-拉蒙助程谋义锦上添花 绿城完胜苏宁 2019-03-08
  • 国土资源部:我国首套三维立体土地利用图出版 2019-03-08
  • 从北大保安到共享单车倒下第一人:我偏要赌 2019-03-08
  • 法国举行国庆阅兵 特朗普为唯一受邀外国领导人 2019-03-08
  • 迈尔斯-泰勒献声动画片《方舟与土豚》 2019-03-08
  • 培训 网校 报名入口
    您现在的位置:赌博评级 > 备考资料 > 高升专试题 > 2018年成人高考英语试题--选择题及答案

    澳门信誉娱乐网站:2018年成人高考英语试题--选择题及答案

    赌博评级 www.oldlazy.com 更新时间:2017-12-31 16:24:50 来自:广州成考网 广州成考网:赌博评级

    导读:2018年广州成考英语试题——选择题及答案。

      近日,广州成考网老师收到不少成考生的咨询:哪里可以查询的到关于英语试题的信息,想多做下练习,提高自己的英语成绩。对此,广州成考网专业老师总结了部分选择题及答案供考生练习参考

    成人高考英语试题

      从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。

      ( )6.Are you sure you don‘t have _______ advice to give me?I really need _______.

      A. any;any  B. some;any  C. any;some  D. any;some

      ( )7.When we saw his face, we knew _______ was bad.

      A.t he news   B. some news  C. a news   D. news

      ( )8.The number of students in our school________.

      A. increased   B. is increased  C. has increased D. are increased

      ( )9.________ your step,or you might fall into the water.

      A. See   B.Watch   C.Miss   D.Look at

      ( )10.The meeting _______.

      A. is to put off   B. is going to put offC. is to be put off D. will put off

      ( )11.Since the road is wet this morning,last night_______.

      A.it must be raining   B.it must rain

      C.it must have rained   D.it must have been rained

      ( )12.Nothing could stop _______.

      A.him come B.that the came C.him from coming  D.him to come

      ( )13.The noise of desks _______ could be heard out in the street.

      A. opened and closed  B. to be opened and closed

      C. being opened and closed   D. having been opened and closed

      ( )14.The medicine will ______ you good.

      A. do   B. save  C. give  D. help

      ( )15.A few years later,I found my hometown completely _______.

      A.changed B.changing  C.to be changed D.to change

      ( )16.This novel is worthy of_______.

      A.reading   B.read   C.having read   D.being read

      ( )17.It is very kind ______ see me.

      A.from you to  B.as  C.as if   D.like that

      ( )18.It looks _______ it‘s going to rain.

      A.that   B.as  C.as if   D.like that

      ( )19.The stone was so heavy that it was difficult for the old man to ______ it.

      A.lift  B.reach   C.rise   D.touch

      ( )20.They lives ______ the other side of the road.

      A.in   B.on   C.for   D.by

      ( )21.She can speak Japanese better than________else.

      A.the one  B.no one  C.anyone   D.another

      ( )22.This lesson is _______ than the last one.

      A.more easier B.more easy   C.very easier D.mucheasier

      ( )23.Today‘s weather isn’t as cold as it wasyesterday, ________?

      A.wasn‘t B.is it  C.was it D.isn‘t it

      ( )24.This book is for students ______ nativelanguage is not English.

      A.of whom B.that  C.which D.whose

      ( )25.You may not go out _______ your work isdone.

      A.before B.until  C.where D.as

      ( )26.Look what Father_______ me when he came fromwork.

      A.brought B.took C.carried D.fetched

      ( )27.Nobody knew _______ there.

      A.how long time I had been B.how long had I been

      C.how long time had I been D.how long I had been

      ( )28.The harder he studies,_______.

      A.he‘ll make great progress B.the greaterprogress he‘ll make

      C.he‘ll make greater progress D.the greater he‘ll make progress

      ( )29.________,I would have gone to see him.

      A.Have I had time B.Had I time C.Had I had time D.would I have had

      ( )30. He didn‘t go to France,the doctorsuggested that he _______there.

      A.won‘t go B.not go C.not to go D.didn‘t go

     

      参考答案

      6.D 7.A 8.C 9.B 10.C 11.C 12.C

      13.C 14.A 15.A 16.D 17.C 18.C 19.A

      20.B 21.C 22.D 23.B 24.D 25.B 26.A

      27.D 28.B 29.C 30.B

    将文章分享到:
    ?
    ?
    赌博评级|关于我们|网站地图|历史版本|投诉建议|联系我们|友情链接|网站导读|帮助中心|

    Copyright ? 2006-2019 广州成考网 版权所有 粤ICP备09118957号-5 全国免费咨询电话:400 166 9192
    广州市天河区五山路华南理工大学国家科技园金华园区3楼320-325室
    公司简介:广州市零零柒网络科技有限公司,是华南地区专业的国家职业资格证考试,
    成考,远程,自考,电大类培训代理招生报名网站 此网站信息最终解释权属于广州市零零柒网络科技有限公司
    2018广州成人高考交流

    网上报警